Köp- och leveransvillkor

 

Minimiorder

Vi har för närvarande inget minimibelopp för beställningar.
 

Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%. För våra norska kunder är momsen borttagen. Köp frånn Norge sker som direktexport vilket innebär att våra norska kunder betalar in moms och eventuell tull själva.

 

Leveranstid

 

Beställningar gjorda innan 13:00 skickas normalt samma dag. Beställningar efter 13:00 skickas nästa vardag. Under högsäsong eller vid allvarlig sjukdom kan det ta längre tid. Leverans till Norge tar normalt omkring 1 vecka.

 

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som brev med Posten. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket med minimalt tillägg för hantering och emballage. För våra norska kunder tillkommer en fast avgift för hantering av tulldokument.

 

Reklamation och returrätt

Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten ersätter vi den med en likvärdig produkt. Du betalar själv returfrakten.

 

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Varor skall returneras i originalförpackning. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

 

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).
 

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt